Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme
Eläinavusteinen interventio - Asiakkaan toiminnallisuuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 68,00 €
JÄSENELLE 61,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2016
  • ISBN 978-952-93-7340-6
  • Kierresidottu, 180 sivua
  • Tilausnumero 100053038

Eeva Kahilaniemi

Eläinavusteinen interventio - Asiakkaan toiminnallisuuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin

Eläinavusteinen interventio asiakkaan toiminnallisuuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin on ensimmäinen suomenkielinen oppikirja, joka kuvaa käytännönläheisesti ja monipuolisesti eläinavusteista työskentelyprosessia, työn historiaa sekä teoriataustaa. Kirja sisältää lähemmäs sata toiminnallista harjoitusta selkein ohjein ja valokuvin.

Eläinavusteinen interventiolla pyritään vaikuttamaan yksilön tai ryhmän terveydentilaan ja käyttäytymiseen. Keskeisenä tavoitteena interventiossa on aikaansaada myönteisiä vaikutuksia, jotka edesauttavat lopulta asiakkaan terveydentilaa. Työskentelymuodon yhtenä keskeisenä toiminnallisena menetelmänä ja työkaluna hyödynnetään eläintä. Eläinavusteinen työskentely on suunnitelmallista, tavoitteellista ja dokumentoitua sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattilaisen toteuttamaa työtä.

Eeva Kahilaniemi Kirjoittaja on humanistisen ja kasvatusalan ammattilainen, yhteisöpedagogi (AMK) ja eläintenhoitaja (eläintenkouluttaja at). Hän on kouluttautunut muun muassa kasvatus- ja kuntoutuskoiraohjaajaksi sekä eläinavusteiseksi valmentajaksi. Kirjan kirjoittamishetkellä Eeva opiskelee unelma-ammattiinsa, toimintaterapeutiksi ja Eläinavusteinen interventio — asiakkaan toiminnallisuuden tukeminen koira-avusteisin menetelmin -kirja, on Eevan opinnäytetyön tuotos. Hän on ollut sivutoiminen yrittäjä kahdeksan vuoden ajan. Alkuun Eeva työskenteli koirien koulutusta ja tuotemyyntiä tarjoavalla omalla toiminimellä. Nykyisin Eeva on hyvinvointipalveluita eläin-ja luontoavusteisin menetelmin tarjoavan Voimatassu Ky:n organisaattori, ikuinen uuden opiskelija ja innovoija.

  • 2016
  • ISBN 978-952-93-7340-6
  • Kierresidottu, 180 sivua
  • Tilausnumero 100053038

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.