Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Voiko persoonallisuus muuttua?
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 7,00 €
JÄSENTARJOUS 3,50 €
Hinta voimassa 12.2.2023 asti Normaalihinta 39,00 € Normaali jäsenhinta 33,00 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-941-0
  • Sidottu, 257 sivua
  • Tilausnumero 163469371

Markku Ojanen

Voiko persoonallisuus muuttua?

Ihmisenä olemiseen kuuluu sekä pysyvyys että muutos. Persoonallisuuden käsitetään kuitenkin arki ajattelussa olevan jotakin yhtenäistä ja johdonmukaista. Jos tällaista kuvaa ei synny, ajattelemme, että ihmisessä on jokin asia vialla.

Useimpien ihmisten elämässä tapahtuu paljon muutoksia. Mitä pidemmällä aikavälillä asiaa tarkastelemme, sitä todennäköisemmin muutoksia on tapahtunut. Omaa persoonallisuutta ei pidetä itsestään selvänä ja lukkoon lyötynä, sillä usein siihen halutaan muutoksia.

Joku haluaisi olla rohkeampi, toinen sosiaalisesti taitavampi, kolmas vastuullisempi. Olemme monin tavoin persoonallisuuden osatekijöiden tai alueiden muutoksille alttiita. Näiden lisäksi jokaisen elämässä tapahtuu jatkuvasti pieniä ja suuria muutoksia, jotka vaikuttavat persoonallisuuteemme monin tavoin.

Tämä kiehtova kirja jakaantuu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa kuvataan persoonallisuutta käsitteenä ja tutkimuksen kohteena, pysyvyyden ja muutoksen paradoksaalista suhdetta sekä niitä muutoksia, joita elämä tuottaa ja joita myös itse pyrimme saamaan
aikaan.

Toisessa osassa esitellään persoonallisuuden muutokseen tähtääviä keinoja. Siinä kuvataan erityisesti muutoshankkeita, kuten psykoterapiaa ja hyvinvointiohjelmia.

Asiantunteva ja mielenkiintoinen kirja kuvaa persoonallisuuden muutosta ja pysyvyyttä psykologiseen tutkimustietoon pohjautuen.

Markku Ojanen on psykologian emeritusprofessori, tietokirjailija ja luennoitsija. Ojasen keskeisimpiä tutkimusalueita ovat mielenterveys, terveyspsykologia, positiivinen psykologia sekä hyvinvointi ja onnellisuus.

  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-941-0
  • Sidottu, 257 sivua
  • Tilausnumero 163469371

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.