Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Aistiseikkailu 1-3 -paketti
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 225,00 €
JÄSENELLE 191,30 €
Ostoskorissa 0 kpl
 • Nidottu
 • kirja ja kortit
 • Tuotepaketit
 • 112 + 112 + 112 s. + 72 + 80 + 80 korttia
 • Tilausnumero 100054532

Sanna Leena Saarinen

Aistiseikkailu 1-3 -paketti

Paketti sisältää:Aistiseikkailu-kirja ja -kortit - Elämyksiä ja toimintaa koko vuodeksi


Aistiseikkailu-kirja ja -kortit avaavat aistien maailman — vuoden aikana lasten kanssa käydään läpi innostavia aistiseikkailuja!

Kirjan monipuoliset tehtävät tukevat lapselle tärkeitä toimintatapoja: leikkiä, liikkumista, taiteellisia kokemuksia, itseilmaisua sekä kiinnostavien asioiden ja ilmiöiden tutkimista. Kirjan mukana tulee upea lorukorttipaketti, jota voit hyödyntää päivittäisessä työssä lasten kanssa.

Kirjan tavoiteosassa valmistaudutaan monipuolisiin aistiseikkailuihin. Siinä kerrotaan, kuinka kirjan tehtävät tukevat lapsen kasvua ja kehitystä ja liittyvät siten vahvasti varhaiskasvatukselle asetettuihin tavoitteisiin.

Kirjan tehtäväosassa koetaan kiehtovia aistiseikkailuja satujen maailmassa. Väreihin ja käsitepareihin liittyvät sadut tehtäväideoineen on koottu vuodenkierron mukaan niin, että yhden sadun ympärillä riittää puuhaa kuukauden aikana toteutettavaksi. Tehtävät ovat helposti muunneltavissa omien ideoittesi, saatavilla olevien materiaalien, lasten mielialojen ja aktiivisuustason mukaan. Lapset ovat kekseliäitä, joten heidän ajatuksiaan kannattaa hyödyntää!


Aistiseikkailu 2 -kirja ja -kortit - Matka maailman ympäri alkaa


Aloita maailmanympärysmatka valloittavan Maria Maatuskan seurassa! Miltä tuntuu hyppiä eduskuntatalon portaat ylös tai kävellä tiheän viidakon läpi? Mitkä eläimet kaivautuvat aavikon hiekkaan? Kuinka pitkälle Kille Kattohaikaran nokka yltää?

Uusissa Aistiseikkailu-kirjoissa matkustetaan maailman ympäri. Samalla luodaan leikin keinoin kiinnostusta ja pohjaa myöhempää maihin ja kulttuureihin tutustumista varten.

Kortit tukevat Aistiseikkailu 2 -kirjan toiminnallisuutta. Niiden avulla kirjan satujen kertominen ja tehtävien tekeminen onnistuu hauskasti ja värikkäästi.


Aistiseikkailu 3 -kirja ja -kortit - Matka maailman ympäri jatkuu


Maailmassa on niin paljon innostavaa ihmeteltävää, ettei yksi maailmanympärysmatka mitenkään riitä. Nyt matka jatkuu! Tällä kertaa oivallisina oppaina ovat Kipa Koala ja Lippa Lohikäärme.

Montako loikkaa Kepa Kenguru tarvitsee hypätessään saaren laidalta toiselle? Mitä näkyy autotehtaan liukuhihnalla? Miltä tuntuvat sambakarnevaalien asut? Entä voiko kaktusta syödä?

Kortit tukevat Aistiseikkailu 3 -kirjan toiminnallisuutta. Niiden avulla kirjan satujen kertominen ja tehtävien tekeminen onnistuu hauskasti ja värikkäästi.


Tykkää Aistiseikkailusta Facebookissa!

 • Nidottu
 • kirja ja kortit
 • Tuotepaketit
 • 112 + 112 + 112 s. + 72 + 80 + 80 korttia
 • Tilausnumero 100054532

Arvostelut kirjasta Aistiseikkailu 1-3 -paketti

Tykkäsin todella paljon ja mikä tärkeintä; myös lapset tykkäsivät :) Kävin Aistiseikkailu 2 kirjan läpi 3-5- vuotiaiden kanssa. Sadun jälkeen oli paljon vinkkejä kädentaitoihin, liikuntaleikkeihin ja satuun liittyviin lauluihin. Kirjoissa oli myös materiaalia kynätehtäviin. Todella kattava paketti siis! :) Merkkasimme myös kartalle missä sillä hetkellä olimme ja missä kaikissa maissa olimme sadussa matkustaneet, siitä saivat vanhemmatkin katsoa missä menimme :)

- Sofianna

Riittää tekemistä koko vuodeksi!

Käytän sarjaa eskarissa S2-lasten kanssa. Maailmanympärysmatkalle riittää tekemistä näiden kirjojen kanssa. Tehtäviä on helppo yhdistellä ja kustomoida. Musiikkivinkit ovat hyvät. Liitteenä olivat kynätehtävät olivat kiva lisä. Paljon eri tyylisiä ideoita toimintoihin tieteellisistä kokeiluista liikuntaleikkeihin. Pidän myös lorukorteista ja niiden kuvista, joihin voi itse keksiä lisäkäyttöä. Tosi kattava paketti.

- Heidi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

 • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.