Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Uutisia: Palvelumme nimi muuttuu ELOKUUSSA - uusi nimi on HYVINVOIVA IHMINEN

15.5.2024

Kysyimme aiemmin jäseniltämme mielipidettä palvelumme kehittämisestä. Saamamme palautteen pohjalta palvelun nimi muuttuu. Uusi nimi kuvaa paremmin sitä, mitä haluamme teille tarjota — hyvinvoinnin lisäämistä tiedon avulla. Kyselyn perusteella selkeä suosikki uudeksi nimeksi oli Hyvinvoiva ihminen. Uudistunut palvelu avajaistarjouksineen avataan 1.8.

Haluamme tuoda jo nimessä näkyviin sen, että tämä palvelu on kaikkia teitä varten, jotka teette ihmisten kanssa töitä tai jotka haluatte muuten ymmärtää muita ja itseänne. Ihmisten hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen päämäärä kaikille palvelun jäsenille, olipa ammatti mikä tahansa.

Nimenmuutoksesta huolimatta palvelumme ydin säilyy ennallaan: tarjoamme ammatillista ja henkilökohtaista kehittymistä tukevaa tietoa. Palvelusta on siis edelleen saatavilla sosiaali- ja terveysalan kirjoja.

Haluamme osoittaa palvelumme käyttäjille, että tieto voi todellakin auttaa hyvinvoinnin parantamisessa ja ammatillisessa kehittymisessä. Ydinajatuksemme on Tieto lisää hyvinvointia. Se on johdettu vanhasta sanonnasta Tieto lisää tuskaa.

Olemme tarjonneet tietokirjoja ja ammattikirjoja jo melkein 30 vuoden ajan. On ollut suuri ilo kuulla, miten jokaisen kirjan myötä jäsenet löytävät itsestään uusia puolia, jaksavat töissä paremmin ja laajentavat näkökulmanottokykyään.

Kaikki palaute, jota olemme vuosien varrella saaneet, lämmittää ja antaa uskoa, että olemme oikealla asialla.

Olemme innoissamme siitä, millaisia kauden kirjoja olemme saaneet teille hankittua! Käy katsomassa täältä. Meillä on kriteerinä kauden kirjojen valinnassa, että meidän pitää itsekin olla innostuneita kirjasta ja sitä lukiessa on oivallettu jotain!

Haluamme kuulla sinulta, mitä haluaisit kirjakerhossa olevan jatkossa, joten heitä meille viesti!

Jos olet jäsenemme, nimenmuutos ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä vaan jäsenyytesi jatkuu samanlaisena uudistuneessakin palvelussa.

Tutut toiminnot, uusi ilme


Pilkun tehtävä on helpottaa tekstin rakenteen hahmottamista. Samalla lailla Hyvinvoiva ihminen -palvelu antaa sinulle mahdollisuuden hahmottaa tätä paikoin monitulkintaista maailmaa helposti kirja kerrallaan.

Uudistuneessa ilmeessä näkyy myös puhekupla, joka kuvastaa tiedon jakamista ja sitä, miten me kaikki pystymme vaikuttaa toisiimme yksinkertaisesti kohtaamalla.

Uudessa logossa tehtävämme näkyy vahvasti: hyvinvointiin liittyvien tietokirjojen lukeminen on tärkeää ja niistä saa tietoa, joka voi auttaa sinua, asiakastasi tai läheisiäsi. Miksi emme käyttäisi sitä mahdollisuutta?

Palvelun verkkosivut ovat toiminnoiltaan samanlaiset kuin ennenkin mutta ilme on uudistunut.

Olemme jo Instagramissa — klikkaa seuraajaksiErityisiä etuja jäsenille luvassa


Jos olet jäsenemme, sinulle kirjautuu elokuun alussa kaupanpäälliskirja seuraavaan tilaukseesi, joka on uudistettu painos klassikosta Hyvän mielen vuosi. Ohjeita edun hyödyntämisestä laitamme myöhemmin.

Nyt on hyvä hetki liittyä jäseneksi ja varmistaa, että saat edun käyttöösi.Järjestämme ilmaisen avajaiswebinaarisarjan syksyllä — Webinaarien kouluttajat ja aiheet:

Persoona töissä (koulutuksen työnimi) — kouluttaja Anniina Virtanen

Anniina Virtanen (psykologi, PsT) kouluttaa, kirjoittaa ja puhuu työkseen työhyvinvoinnista ja mielenterveyttä tukevasta työelämästä. Häntä kiinnostaa, miten töitä voitaisiin tehdä tavalla, joka tuottaisi uupumuksen ja pahoinvoinnin sijasta iloa ja merkityksellisyyttä. Häneltä ilmestyy syyskuussa kirja Tunne työminäsi , joka pureutuu työhyvinvoinnin yksilöllisyyteen. Teos kertoo persoonallisuuden ja työssä jaksamisen välisistä yhteyksistä ja siitä, miten oman itsen ja työn yhteensopivuutta voisi lisätä.


Traumojen vaikutus ihmistyössä (koulutuksen työnimi) — kouluttajat Johanna Linner Matikka ja Tiia Hipp

Johanna Linner Matikka (YTM) on sosiaalialan moniosaaja, kouluttaja ja tietokirjailija. Hän on työskennellyt järjestökentällä sekä julkisella sektorilla asiakastyössä ja asiantuntijana. Väitöskirjatutkimuksessaan hän tutkii lähisuhdeväkivaltaa kokeneiden toipumista ja turvan uudelleen rakentumista. Tiia Hipp (YTM) on erikoissosiaalityöntekijä ja kouluttaja. Hän on työskennellyt sosiaali- ja kriisipäivystyksessä sekä lastensuojelun asiakastyössä ja asiantuntijatehtävissä järjestökentällä ja julkisella sektorilla. Hän opiskelee parhaillaan traumapsykoterapeutiksi. Yhdessä palvelumme suosituimmista kirjoista Traumainformoitu työote kerrotaan myös siitä tosiasiasta, että myös ihmisten parissa tehtävässä työssä yksilön omat traumat vaikuttavat.

Vaikeiden tunteiden kanssa eläminen (koulutuksen työnimi) — kouluttaja Joona Rontu

Joona Rontu on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen työnohjaaja, lyhytterapeutti, valmentaja ja yrittäjä. Hän on työskennellyt muun muassa työttömien, syrjäytymisvaarassa olevien nuorten sekä väkivallantekijöiden parissa eikä koskaan lakkaa ihmettelemästä tunteiden tunnistamisen ja niiden sanoittamisen voimaa. Häneltä ilmestyi viime vuonna kiitelty Vaietut tunteet -korttipakka.

Webinaariin ilmoittautuminen on avoin kaikille, mutta webinaaritallenteet ovat katsottavissa vain jäsenillemme. Ilmoittautuminen avautuu elokuussa.

Hienoa ja jännittävää aloittaa tämä oivallusten matka yhdessä — jää seuraamaan!

Artikkelin avainsanat:

uudistus, hyvinvoiva ihminen, uutinen, jäsenyys

Arkisto:

2024

2023

2022

2021

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.