Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ammattikirjalöytöjä ONNISTUJAN ALEVIIKOILTA

Tätä mieltä kollegasi ovat jäsenyydestä Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelussa:


”Jäsenenä pysyn ajan tasalla uusista menetelmistä, tutkimuksista ja ajatuksista. Niistä saan välineitä ja innostusta kehittää itseäni ja työtä! Suosittelen!”
•Pia-Stina Repo


"Jäsenenä saan tilattua edullisesti ammattikirjallisuutta ja pystyn sitä kautta saamaan tarvitsemaani päivitettyä tietoa sosiaalialan
eri kentiltä. Voin lämpimästi suositella Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelun jäsenyyttä!”
•Riitta Pellinen


”Rakastan kirjoja ja luen niitä paljon. Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelun selkeistä ja monipuolisista esitteistä saa hyviä lukuvinkkejä ja tietoa alan uutuuksista. Asiakaspalveluun ei tarvitse jonottaa ja olen aina saanut hyvää palvelua. Tietopalvelulla on hyvät jäsenedut ja erityisen mukavaa on, kun huomaa tarjouksessa jonkun kirjan, jonka on ajatellut hankkia.”
•Maria Kulju


"Olen vuosien varrella tilannut paljon kirjoja kirjakerhon kautta ja olen ollut jäsenyyteen erittäin tyytyväinen. Jäsenenä saa myös hyviä tarjouksia kirjoista ja kauden kirja esittelee aina mielenkiintoisia uutuuksia."
•Danielle Engström


"Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelun jäsenenä olen tutustunut monipuolisesti alan kirjallisuuteen, johon en luultavasti olisi muuten tullut tutustuneeksi, koska minun ei tule usein kierreltyä kirjakaupoissa. — — Ammattikirjallisuuden avulla olen saanut useita ideoita ja jopa valmiita työkaluja asiakastapaamisiin."•Tiina Salmi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.