Daniel H. Pink

Milloin?

Oikealla hetkellä toimimisen taito

  • Milloin?
  • Milloin?
  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-947-2
  • Nidottu, 285 sivua
  • Tilausnumero 122669439

kpl

Normaali jäsenhinta 30,00 €

"Arvostan Daniel Pinkin kykyä etsiä käsiinsä tiettyä teemaa koskevaa tutkimusta eri tieteenaloilta ja luomaan niistä synteesin, jonka hän esittelee selkeästi ja mukaansatempaavasti. Monet Milloin?-kirjan ohjeet ovat suoraan käytössä omassa elämässäni!"
Frank Martela

Tiedämme jokainen, että ajoitus on kaikki kaikessa. Ongelma on, ettemme tiedä paljoakaan ajoituksesta itsestään. Elämä tarjoaa meille loputtoman oikeaan hetkeen liittyvien päätösten virran: milloin vaihtaa uraa, milloin kertoa huonot uutiset, milloin mennä juoksulenkille tai milloin aloittaa uusi projekti. Valtaosa näistä päätöksistä kumpuaa kuitenkin arvailun huuruisesta suosta.

Tässä kirjassa menestyskirjailija Daniel H. Pink osoittaa, että oikealla hetkellä toimimisen voi perustaa tutkittuun tietoon. Hän yhdistää tutkimustulokset oivaltavaan tarinankerrontaan ja tarjoilee runsaasti työkaluja, harjoituksia ja vinkkejä, joiden avulla oivallukset voi ottaa käyttöön.

Kirjan luettuasi voi lopettaa arvailemasta, milloin on paras aika toimia, ja toimia silloin kun on paras aika.

Suomenkielisen painoksen saatesanat on kirjoittanut johtamisen professori Alf Rehn, jonka mielestä oikea ajoitus on kriittisen tärkeä taito jokaiselle.


Daniel H. Pink on kirjoittanut menestysteokset Drive ja To Sell Is Human. Hänen kirjojaan on myyty noin kaksi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. When-kirjan oikeudet on myyty 27 maahan.

Alkuperäisteos: When — The Scientific Secrets of Perfect Timing
Suomennos: Kaisa Koskela