Marja Leena Toukonen

Unelmatyöskentely

Ote omanlaiseen elämään

  • Unelmatyöskentely
  • Unelmatyöskentely
PS-kustannus
1. painos, 2008
ISBN 978-952-451-213-8
175 sivua
Nidottu
Tilausnumero 776928681

kpl

Normaalihinta 35,00 € Normaali jäsenhinta 30,00 €

Miksi jotkut pystyvät toteuttamaan uskomattomalta vaikuttavia unelmia, kun suurimmalta osalta ihmisiä puuttuu kyky saavuttaa edes pienimpiä ja arkipäiväisimpiä haaveita?

Onnellinen on se, jolla on unelma, mutta myös se, joka etsii unelmaansa. Tässä kirjassa ei kerrota onnelliseksi tulemisesta, vaan unelmien löytämisestä ja niiden toteuttamisesta. Unelmat ja arki eivät ole toistensa vastakohtia, vaan unelmilla rakennetaan tietä toisenlaiseen ja antoisampaan arkeen kuin se, mitä ehkä juuri nyt eletään. Tässä kirjassa puhutaan paljon vastuusta: vastuun ottamisesta itsestään ja vastuun kantamisesta. Se tarkoittaa myös kykyä tehdä omaa elämäänsä koskevia päätöksiä, joskus vaikeitakin.

Tämä kirja kertoo, kuinka unelman toteuttamisessa lopulta on kyse siitä, miten itse kukin kykenee ja haluaa muuttaa olosuhteitaan, raivata tietä paremmalle elämälle. Kirjan monet tehtävät opastavat tien kohti jokaisen lukijan omia tavoitteita — omassa tahdissaan.

Marja Leena Toukonen toimii Helsingin sosiaaliviraston hallinto- ja kehittämisjohtajana ja on koulutukseltaan filosofian lisensiaatti.

Kirjaan liittyy myös Omat unelmani -tehtäväkirja, joka on tehty helpottamaan lukijan omaa unelmatyöskentelyä. Tehtäväkirjan voit tilata hintaan 8 euroa tai jäsenhintaan 6 euroa.

Tutustu myös Toukosen uutuuteen:
Kuvittele itsesi