Lotta Uusitalo-Malmivaara (toim.)

Positiivisen psykologian voima

  • Positiivisen psykologian voima
  • Positiivisen psykologian voima
PS-kustannus
2. painos, 2015
ISBN 978-952-451-632-7
381 sivua
Sidottu
Tilausnumero 776949576

kpl

Normaalihinta 45,00 € Normaali jäsenhinta 38,00 €

Positiivinen psykologia tutkii, miten voimme tunnistaa ja kehittää parhautta itsessämme ja toisissamme ja edistää kaikkien mahdollisuuksia menestyä. Positiivisilla tunnetiloilla on kiistaton yhteys laajempaan hyvinvointiin, onnistumiseen ja saavuttamiseen, fyysiseen terveyteen, havaintokykyyn, muistamiseen, oppimiseen ja — mikä jännittävintä — jopa geenien ilmenemiseen. Kirja keikauttaa ajatusmallin siitä, että meidän pitäisi pelkästään korjata puutteitamme. Kyse on siitä, että meidän pitäisi ravita vahvuuksiamme.

Teos tutustuttaa sinut positiivisen psykologian maailmaan. Asiantuntijoiden kirjoittamat, inspiroivat artikkelit antavat sinulle tietoa muun muassa hyvinvoinnista elämän eri tilanteissa sekä inhimillisten voimavarojen, kuten kiinnostuksen, sisun ja työn antaumuksellisuuden valjastamisesta käyttöön.

Voimaa antavasta kirjasta saat aineksia niin oman kuin asiakkaidesi hyvinvoinnin parantamiseen. Kirja auttaa sinua rakentamaan elämääsi ja ammattitaitoasi omille vahvuuksillesi, löytämään iloa ja mielekkyyttä työstäsi ja luomaan itsellesi vankan, henkisen perustan, joka kestää kohdalle osuvat vaikeudet. Lue kirja ja kukoista!

Kirjaan kirjoittavien asiantuntijoiden joukko on vakuuttava: Jari Hakanen, Jaakko Hilppö, Risto Hotulainen, Lauri Järvilehto, Kristiina Kumpulainen, Emilia Lahti, Kristiina Lappalainen, Juhani E. Lehto, Krisse Lipponen, Lasse Lipponen, Frank Martela, Anna Mikkola, Jukka Mäkelä, Markku Niemivirta, Markku Ojanen, Anne Birgitta Pessi, Antti Rajala, Nina Sajaniemi, Katariina Salmela-Aro, Erkko Sointu, Vappu Taipale, Anna Tapola, Heta Tuominen-Soini ja Lotta Uusitalo-Malmivaara. Kirjan esipuheen on kirjoittanut Esa Saarinen.