Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Milo ja mustasukkaisuus
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 25,00 €
JÄSENELLE 21,30 €
Ostoskorissa 0 kpl

Tom Percival

Milo ja mustasukkaisuus

Kuinka hankkiutua eroon mustasukkaisuushirviöstä?

Milo rakastaa viettää aikaa parhaan ystävänsä Joelin kanssa. Mutta kun naapuriin muuttaa uusi tyttö, Milosta alkaa tuntua kuin hänet unohdettaisiin. Ja kun Milon mustasukkaisuus vain kasvaa ja kasvaa, tupsahtaa hänen vierelleen ilkeä vihreäsilmäinen hirviö! Mörkö ei suostu jättämään häntä rauhaan ja alkaa myrkyttää hänen mieltään. Kuinka Milo voisi päästä hirviöstä eroon ja korjata ystävyytensä Joeliin?

Milo ja mustasukkaisuus on lämminhenkinen kertomus mustasukkaisuudesta ja siitä, mitä voi seurata, jos sitä ei käsittele ja pidä aisoissa. Upeasti kuvitettu tarina näyttää, että vaikeista tilanteista ja tunteista voi selvitä ja että ystävän uusi ystävä ei olekaan uhka vaan ihana mahdollisuus.

Tänäkin iltana meillä kotona luetaan joku tämän kirjasarjan kirja iltasaduksi. Pienet, suuret tunteet - sarjaa ei voi kuin suositella! Sopisi hyvin musta myös esi- ja alkuopetukseen. Tunteita purettu auki yksinkertaisesti ja selkeästi niin että lapsen (ja aikuisen) on helppo samaistua ja saada tunteesta kiinni. Kuvitukset hienoja ja monikulttuurisuus otettu huomioon!
@sonjaopena Instagramissa

Tom Percival on kirjailija, taiteilija, videotuottaja ja muusikko, joka sekä kirjoittaa että kuvittaa lastenkirjansa. Hän on julkaissut useita palkittuja teoksia.

Alkuperäisteos: Milo’s Monster
Suomentaja: Raija Rintamäki

Suositusikä 4+

Arvostelut kirjasta Milo ja mustasukkaisuus

Nämä kirjat on tosi ihana. Kuvitus lasta kii nnostava ja tärkeää asiaa tunteista.

- Kaarin

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.