Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Aikuisten teemabileet
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 35,90 €
JÄSENELLE 26,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2023
  • ISBN 978-952-370-384-1
  • Sidottu, 162 sivua
  • Tilausnumero 100088058

Metti VuoskuAnette Siili

Aikuisten teemabileet

36 ideaa hauskanpitoon

Aikuisuudessa vaikeinta: sietää aikuisuutta — vastuita, huolia, kriisitilanteita, uuvuttavia työrupeamia.

Aikuisuudessa parasta: ei tarvitse asettua vanhoihin kaavoihin! Aikuisena voi koota ystävät tai uudet tuttavuudet yhteen milloin tahansa ja rakentaa itsensä näköiset juhlat. Voi ilmaista itseään uusilla tavoilla tai kokeilla olla joku muu, tutustua vaivattomasti vieraisiin kulttuureihin ja parhaassa tapauksessa saada uusia elinikäisiä ystäviä.

Juhlitaan siis kaikkia niitä asioita, jotka tuovat meille iloa! Teemabileiden järjestämiseen voi käyttää omaisuuden tai sinnitellä pikkubudjetilla, sillä tärkeintä on pitää hauskaa ja kokeilla jotain uutta. Kirjaan on koottu villejä teemoja ohjelmineen ja pukukoodeineen. Juhlia voi puistossa, yksiössä, huvilassa, vintillä, pöydän alla tai vaikka avaruusasemalla. Teemalle voi omistautua vähän tai täysin. Nyt pidetään hauskaa!

Metti Vuosku on kirjailija, viestinnän asiantuntija ja pedagogi, jonka mielestä aikuisuus on tylsää ilman villejä ideoita. Metti uskoo, että ilo synnyttää uutta iloa, eikä viihdy hiljaisissa juhlissa — ellei teema ole hiljaisuus. Metin lempiteema on satubileet, koska ilman bileitä aikuiselämä tarjoaa liian vähän tilaisuuksia pukeutua lohikäärmeeksi. Sadussa mikä tahansa on mahdollista, eikä bileissäkään täydy tyytyä vähempään!

Anette Siili on medianomi, markkinoinnin moniottelija, valokuvaaja ja ihmisihminen, joka uskoo, että aidot kohtaamiset ihmisten välillä luovat erinomaisen perustan merkitykselliselle elämälle. Aneten lempibileet on kolmen minuutin naamiaiset. Todellinen luovuus pääsee valloilleen, kun naamiaisasu pitääkin kasata supernopeasti ympäriltä löytyvistä asioista. Hauskinta on ihmisten sensaatiomainen kekseliäisyys ja yllättävät lopputulokset!

  • 1. painos, 2023
  • ISBN 978-952-370-384-1
  • Sidottu, 162 sivua
  • Tilausnumero 100088058

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.