Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Kysy ensin MIKSI
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 19,90 €
Hinta voimassa 14.4.2024 asti Normaalihinta 36,00 € Normaali jäsenhinta 32,40 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • ISBN 9789523840300
  • Nidottu, 304 sivua
  • Tilausnumero 184086762

Simon Sinek

Kysy ensin MIKSI

Parhaat johtajat innostavat muuttamaan maailmaa

Ratkaiseva ero organisaation onnistumisen ja epäonnistumisen välillä on yksi ainoa kysymys: MIKSI.

Me sanomme MITÄ teemme, joskus sanomme, MITEN sen teemme, mutta vain harvoin sanomme, MIKSI teemme sitä, MITÄ teemme.

Toisia inspiroimaan pystyvät saavat ihmiset kokemaan, että heidän toiminnallaan on tarkoitus tai että he kuuluvat johonkin, eikä näillä kokemuksilla ole paljoakaan tekemistä minkään ulkoisen kannustimen tai saatavan edun kanssa. — — Inspiroituneet ihmiset tuntevat syvää henkilökohtaista motivaatiota toimia.
Ote kirjasta

Mitä jos me kaikki voisimme oppia ajattelemaan, toimimaan ja viestimään kuin inspiroimaan pystyvät?

Kirjassaan Kysy ensin miksi - Parhaat johtajat innostavat muuttamaan maailmaa Simon Sinek osoittaa runsain esimerkein, miten maailmaan eniten vaikuttaneet johtajat ajattelevat, toimivat ja viestivät samalla tavalla, ja miten se eroaa siitä, mitä kaikki muut tekevät. Kaikki alkaa kysymyksestä MIKSI.



Yli vuosikymmenen ajan Sinek on inspiroinut yksilöitä ja organisaatioita miettimään omaa tarkoitustaan ja arvojaan ja lähtemään liikkeelle niiden pohjalta. Tässä kirjassa hän esittelee kehittämänsä Kultaisen ympyrän käsitteen. Se tarjoaa viitekehyksen, jonka perusteella voidaan rakentaa organisaatioita, johtaa yhteiskunnallisia liikkeitä ja inspiroida ihmisiä. Kun saadaan selville syy MIKSI, ollaan matkalla menestykseen ja maailman muuttamiseen.

Simon Sinek on amerikkalainen bestseller-kirjailija ja luennoitsija. Hän on opettanut johtajia ja organisaatioita inspiroimaan ihmisiä ja luennoinut niin pienissä kuin suurissa yrityksissä, Hollywoodissa, Yhdysvaltain kongressissa ja Pentagonissa. Sinekin kirjaan perustuva TED Talk on yksi kaikkien aikojen katsotuimmista luennoista.

  • 2022
  • ISBN 9789523840300
  • Nidottu, 304 sivua
  • Tilausnumero 184086762

Arvostelut kirjasta Kysy ensin MIKSI

Oleellinen huomio

Itse käytän sanaa miksi yleensä aloittaessani esimerkiksi päihdehoitoprosessia. On helppoa sanoa esimerkiksi, että haluaa lopettaa päihteiden käytön, mutta kun lähdetään pohtimaan että MIKSI käyttää päihteitä ja MIKSI haluaa lopettaa, päästään heti syvempään työskentelyyn.

- Kari

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.