Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Muodosta tarina - Taiteilevan tarinankertojan peli
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 29,00 €
JÄSENELLE 26,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • peli
  • Tilausnumero 100082517

Muodosta tarina - Taiteilevan tarinankertojan peli

Piirrä ja kerro tarinaLeikkien Muodosta tarina on taiteilevan tarinankertojan peli! Se tuo aivan uusia muotoja luovaan tarinankerrontaan. Piirrä valmiisiin muotoihin (ympyrä, kolmio ja neliö) mahdollisimman paljon yksityiskohtia ja luo erilaisia kuvia. Jokainen piirtämäsi kuva on osa tarinaa. Kerro siis tarina piirtämistäsi kuvista. Anna luovuutesi lentää ja kuvita tuhansia erilaisia tarinoita!

Monta eri pelivaihtoehtoaPeliä voi pelata usealla eri tavalla. Monologissa yksi pelaaja kertoo piirtämistään kuvista tarinan (esimerkiksi lapsi kertoo tarinan aikuiselle). Tarinatuokiossa jokainen pelaaja vuorollaan kertoo piirtämistään kuvista keksimänsä tarinan toisille pelaajille. Tiimalasilla voi rajata kerronta-aikaa. Jatkotarinassa jokainen pelaaja piirtää ja keksii oman osansa tarinaan. Tavoitteena on luoda tarina yhteistoiminnallisesti. Tarinan teema tai otsikko päätetään yhdessä. Tässä pelissä ei kukaan häviä!

Leikkien Muodosta tarina on oiva peli harjoittamaan suullista ilmaisua, luovuutta ja hahmottamista sekä yhteistoimintaa.

Tämä hulvattoman hauska piirtämis- ja kuvituspeli sopii pelattavaksi niin kotona, matkalla kuin koulussakin!

Pelaajia: 1 tai useampi.
Sisältö: 1 muotonoppa, 2 numeronoppaa, 36 muotokorttia, 2 pyyhittävää tussia, 1 tiimalasi sekä pelisäännöt suomeksi ja ruotsiksi.
Ikäsuositus: yli 5-vuotiaille.
Laatikon mitat: 16 x 24 x 6 cm.

  • 2021
  • peli
  • Tilausnumero 100082517

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.