Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelu auttaa sinua onnistumaan työssäsi


Sosiaali- ja terveysaan Tietopalvelu on ammatillinen kirjakerho, jonka tavoitteena on tukea sinua työssäsi. Jäsenenämme pysyt kätevästi ajan tasala uusimmista alan kirjoista. Sosiaali- ja terveysaan Tietopalvelun jäsenyys on ilmainen, ja voit olla jäsen sen aikaa kuin itse haluat. Liittyessäsi saat heti edullisemmat jäsenhinnat käyttöösi!

KAUDEN KIRJA
LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ
SELAA VERKKOKAUPAN VALIKOIMAA
OTA YHTEYTTÄ
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
JÄSENYYDEN SÄÄNNÖT

Kirjakerhoomme kuuluu 4—6 maksullista kauden kirjaa vuodessa. Lähetämme kauden kirjasta etukäteen ennakkotiedotteet sähköpostitse ja postitse. Niiden perusteella voit päättää, otatko kirjan vastaan. Voit tehdä peruutuksen helposti verkkopalvelussamme, uutiskirjeen automaattisen peruutuslinkin kautta tai olemala yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos et tee peruutusta, kauden kirja postitetaan sinulle. Kauden kirjan tarkoitus on pitää sinut ajan tasalla työssäsi ja tehdä kouluttautumisesta helppoa ja edullista! Esimerkkejä kauden kirjoista ovat mm. Tunnetaidot voimavarana, Uuvuksissa ja Seuraa punaista lankaa.

LÄHES 93 % JÄSENISTÄMME SUOSITTELISI JÄSENYYTTÄ KOLLEGALLEEN

Lähde: Jäsentyytyväisyyskysely,
kesäkuu 2021, vastaajia 364 kpl

”Kauden kirjat ovat olleet mieluisia ja niiden tilaaminen samoin kuin peruminen on tehty helpoksi ja joustavaksi. Kauden kirjat ovat aina hyvässä tarjouksessa ja kirjoiksi on valikoitu uusia, mielenkiintoisia julkaisuja. Konsepti on kokonaisuudessaan mainio!”
Laura Karilainen, röntgenhoitaja

Sosiaali- ja terveysalan Tietopalvelusta voi ostaa myös ilman jäsenyyttä.

Pysy ajantasalla ammatillisesti mm. ilmaisen Onnistuja-lehden avulla


Onnistuja-ammattikirjalehti kokoaa tuoreimmat ja uusimmat ammattikirjat sosiaali- ja terveysalalta sinun hyödyksesi!

Lehdestä löydät myös mielenkiintoisia juttuja kirjoista ja kirjailijoista! Uusimman lehden teemana Tomi Bergströmin Mieletön häiriö. Mukana myös juttuja kärsimyksen tunnustamisesta ja kodin vaikutuksesta lapsen hyvinvoinnille.

LUE TÄSTÄ.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.