Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Aggressio keskustelukortit
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 59,90 €
JÄSENELLE 53,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • kortit
  • Tilausnumero 100087169

Aggressio keskustelukortit

Tunnista, ymmärrä ja kokeile uusia keinoja!

Aggressio keskustelukortit sisältävät 60 kuvakorttia. Kortit auttavat tunnistamaan ja sanoittamaan aggression taustalla olevia tunteita, toimintamalleja, ajatuksia, kehollisia reaktioita, kokemuksia väkivallasta ja temperamenttipiirteitä.

Kortit sopivat hyvin kaikkien ihmissuhdetyötä tekevien ammattilaisten työvälineeksi. Kortit auttavat ottamaan puheeksi aggression ja väkivallan aihepiirejä. Kortit toimivat keskustelun avaajina ja auttavat tarkastelemaan aggressiivisia ajatuksia, tunteita ja toimintamalleja. Keinokortti rohkaisee löytämään ja kokeilemaan uusia keinoja ja muistuttaa kuinka arjen haasteet muutetaan harjoiteltaviksi taidoiksi.
Korttien mukana tulee ammattilaiselle asiakastyöhön hyödynnettäväksi lista keinoja, jotka tukevat asiakkaan tunteiden säätelyä ja lisäävät itseymmärrystä.

Pakkauksessa 60 kpl tukevasta pahvista valmistettua A6-kokoista kuvakorttia - Pakkauksessa lisäksi mukana Käyttöohje ja keinolistaus -opaslehtinen - Pakkauskoko: l. 10,7 cm k. 15 cm, s. 2,4 cm.

Kortit soveltuvat käytettäväksi noin 9-vuotiaasta alkaen, mutta parhaiten ne sopivat keskustelun tueksi nuorten ja aikuisten kanssa.

Korttien asiantuntevasta sisällöstä ja suunnittelusta vastaavat psykologi Saara Ollikainen ja sosiaalialan ammattilainen Noora Tuhkanen

  • 2022
  • kortit
  • Tilausnumero 100087169

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.